Primul portal multietnic de evenimente

Întrebări frecvente

  • De ce ethnicmarket.ro?

Pentru că era, este şi va fi nevoie de un portal care să reunească şi să surprindă clipă de clipă viaţa de zi cu zi a tuturor etniilor care trăiesc în prezent în România, dar şi să le prezinte de o manieră accesibilă publicului larg tradiţiile, limba, obiceiurile şi produsele.

 

  • De ce m-aş promova pe ethnicmarket.ro ?

 

Pentru că aici se construieşte cel mai mare mall al diversităţii culturale din România, iar produsele tale nu trebuie să lipsească.

 

  • Ce înseamnă „specific etnic” la un produs/afacere?

 

Înseamnă orice caracteristică – fie din titlul magazinului/ restaurantului/afacerii în sine, fie doar din oferta pentru public – provenienţă, specificul meniului, obiecte tradiţionale, centru de limbi străine – care dă un aer etnic special pentru publicul larg.

 

  • Am nevoie de vreo confirmare a specificului etnic din partea vreunei organizaţii?

 

Nu.

 

  • Vă adresaţi doar etniilor recunoscute din România, cu reprezentare în Parlament?

 

Nu. Suntem deschişi pentru absolut orice persoane, din orice etnie, fără niciun fel de discriminare. Ţinta noastră este să descoperim împreună comoara diversităţii etnice şi de aceea considerăm că fiecare eveniment şi fiecare afacere cu specific etnic, oricât de mici ar părea, ne îmbogăţesc pe toţi.

 

 

  • Cum fac să-mi prezint afacerea cu specific etnic pe site?

 

Trimite un mail la info@ethnicmarket.ro cu titlul pentru înscriere, urmat de secţiunea pe care o doreşti. Exemplu: pentru înscriere – restaurante. Descrie succint afacerea ta: ex: "Restaurantul oferă ...de locuri, este deschis zilnic între orele...adresa este...având ca puncte de reper în zonă...Aici poţi găsi următoarele produse/meniu/ cu specific...Pentru rezervări, sună la...Pentru a ne contacta, sună la... "

Şi nu uita să ne trimiţi şi o fotografie, din faţă, a obiectului promovării – restaurant, magazin,etc. Pentru toate datele şi pozele furnizate, răspunderea aparţine, în mod firesc, celui ce ni le-a trimis.

 

  • Cât mă costă înscrierea?

 

Nu te costă nimic. E gratis. Ne dăm astfel, reciproc, o mână de ajutor. Şi pentru asta, îţi mulţumim !

 

  • Dacă vreau să derulez o campanie, un concurs sau o promoţie prin ethnicmarket.ro, cum procedez?

 

Scrie-ne pe adresa marketing@ethnicmarket.ro, explică-ne în câteva cuvinte evenimentul tău, lasă-ne un număr de contact şi te vom contacta de îndată pentru a stabili ce ţi se potriveşte mai bine. Şi la marketing, ca şi în partea editorială a portalului, sunt oameni cu experienţă de minimum 15 ani în piaţă.

 

 

  • Cât mă costă publicitatea online clasică pe portal: banner în mişcare de diferite mărimi, timbru static, etc.?

 

Dat fiind că implică anumite caracteristici tehnice, te rugăm să ne expui în câteva cuvinte dorinţa ta pe adresa vanzari@ethnicmarket.ro şi te vom contacta.

 

  • Am avut un eveniment şi aş dori să relataţi despre el printr-o cronică, prin fotografii. Cum fac ca ethnicmarket să-l prezinte?

 

Dacă nu a ajuns un jurnalist al portalului nostru, cel mai simplu este să te transformi tu în jurnalistul-cetăţean şi să ne trimiţi pe adresa info@ethnicmarket.ro o scurtă cronică, însoţită de fotografii.

Răspunderea pentru autenticitatea celor relatate, dar şi pentru deţinerea drepturilor de autor asupra fotografiilor, îţi revine. E la fel de simplu ca o postare pe reţelele sociale iar blogul nostru te aşteaptă.