Primul portal multietnic de evenimente

Fereastră spre lume

Ethnicmarket.ro este primul portal multietnic de evenimente.


Un instrument editorial, dar şi de marketing, extrem de util membrilor oricărei etnii în dorinţa de a-şi împărtăşi valorile şi tradiţiile, limba şi obiceiurile, istoria şi prezentul, dar şi de a-şi face cunoscute produsele şi afacerile cu specific etnic.


Portalul vine în ajutorul promovării activităţii institutelor de cultură, ambasadelor reprezentate la Bucureşti, camerelor de comerţ bilaterale şi organizaţiilor neguvernamentale.

 

Ne propunem să facem cunoscute publicului din România, dar şi celor care vor vizita România (pentru că vom avea în curând şi secţiunea în limba engleză) toate evenimentele cu o componentă etnică, realizate oriunde în ţară, de la festivaluri, târguri, expoziţii la concerte, lansări de carte, conferinţe, concursuri, etc


Nu am uitat de promovarea produselor tradiţionale, de restaurante şi magazine cu profil etnic.


O importantă parte a portalului este ocupată de educaţie – cursuri de limbă, şcoli în limba minorităţilor, dar şi de subiectele dedicate culturii, istoriei, diplomaţiei sau  sărbătorilor specifice fiecărei etnii.


Mijloacele noastre sunt cele ale oricărui instrument modern de comunicare şi promovare: ştiri, reportaje, interviuri, publicitate, dar şi campanii de PR, bloguri, social-media, concursuri online etc


Ethnicmarket.ro este o iniţiativă exclusiv privată, creată doar pe baze comerciale, fără nicio apartenenţă politică, religioasă sau de altă natură.


Ne afirmăm categoric dreptul de a nu publica materiale editoriale, publicitare sau sub orice altă formă de expresie în măsură să aducă atingere sensibilităţii, imaginii, istoriei sau demnităţii unei etnii şi climatului de toleranţă şi bună convieţuire atât între toate comunităţile etnice, cât  şi în raporturile dintre acestea şi populaţia majoritară din România.


Scopul nostru este să descoperim zi de zi, împreună, comoara diversităţii etnice şi de aceea considerăm că fiecare eveniment, oricât de mic ar părea, ne îmbogăţeşte pe toţi.


Fiind realizat pe conceptul mass-market, deci adresat întregii populaţii, limba folosită pe portal este limba română.


Vă mulţumim de fiecare dată când ne treceţi pragul cu un simplu click şi vă invităm în fiecare zi  pe ethnicmarket.ro - primul portal multietnic de evenimente.