Primul portal multietnic de evenimente

Poesia, mâncare fină cu specific italian.

Prin bunăvoința echipei site-ului Restocracy, Ethnicmarket vă poate prezenta informații despre restaurantele cu bucătării naționale din București.

Poesia, mâncare fină cu specific italian.

Poesia, mâncare fină cu specific italian.

Așa că dacă sunteți dornici să încercați aromele subtile ale bucătăriilor cu specific italienesc, franțuzesc, japonez, grecesc, oriental etc. va invităm mai întâi la lectură și apoi să vizitați respectivele localuri!

Pentru început, vă prezentăm „premianții”, respectiv restaurantele nominalizate în cadrul premiilor 2017 Restocracy. Astăzi a venit la rând bucătăria italiană, categorie la care câștigător a fost desemnat restaurantul Poesia.

Poesia e un restaurant cu specific italian, evident, un amestec de bucătărie tradițională italiană și bucătărie fină, dar și cu felurile clasice adaptate spre fine dining, cu diverse adăugiri și inovații de bucătar pasionat și priceput.

Mancarea de la Poesia e foarte buna, aproape toata, atent facuta si prezentata. Pastele, in special. Foloseste destul de mult trufele, ceea ce te face sa treci cu vederea multe inovatii riscante, cum ar fi ciupercile in bucati mult prea mari sau piureul prea dulce, cu ingrediente de desert in el, vanilie sau ceva asemanator” - precizează cronicarul Restocracy.

Restaurantul Poesia, de la Piata Charles de Gaulle, e unul dintre putinele restaurante cu adevarata bucatarie fina, printre foarte multele restaurante cu specific italian din Bucuresti. E de pus pe lista intotdeauna cand doriti sa mancati ceva mai sofisticat intr-un loc elegant si linistit.

Prezentarea completa a restaurantului, precum si alte recomandari, le gasiti pe site-ul Restocracy.

Adresa: BULEVARDUL AVIATORILOR 76, BUCUREȘTI
Telefon: 0744 502 000
E-mail: CONTACT@POESIA.RO
E-mail: http://poesia.ro/
Program: L - D 12.00-23.00

NICI UN COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

loading