Primul portal multietnic de evenimente

Amvrosia, restaurantul grecesc al doamnei Zisi

Prin bunavointa echipei site-ului Restocracy, Ethnicmarket vă poate prezenta informații despre restaurantele cu bucătării naționale din București.

Amvrosia, restaurantul grecesc al doamnei Zisi

Amvrosia, restaurantul grecesc al doamnei Zisi

Așa că dacă sunteți dornici să încercați aromele subtile ale bucătăriilor cu specific italienesc, franțuzesc, japonez, grecesc, oriental etc. va invităm mai întâi la lectură și apoi să vizitați respectivele localuri!

Pentru început, vă prezentăm „premianții”, respectiv restaurantele nominalizate în cadrul premiilor 2017 Restocracy. Începem cu  „Amvrosia”, declarat restaurantul cu cea mai bună bucatărie grecească din București în 2017.

„Doamna Zisi gateste mancare greceasca traditionala, stie foarte multe retete si e si creativa. Bucataria greceasca e bogata, asa ca are loc de desfasurare din plin. Cred ca are si meniu scris la Amvrosia, insa eu nu m-am uitat niciodata in el, si cred ca majoritatea musafirilor doamnei  Zisi fac la fel. Pentru ca e o placere sa o asculti cum inventeaza pe loc un meniu pentru tine, niste mancaruri care poate ca nici nu sunt in meniu, adauga mai mult din una, daca i se pare ca asa iti place mai mult”. 

Amvrosia e un restaurant de familie, si te simti chiar acasa la doamna Zisi cand mergi acolo. De aceea, cred ca e mai bine sa mergeti in grup la Amvrosia si sa nu va bazati pe meniul a la carte, ales acolo, ci sa discutati pe indelete cu doamna, cu o zi sau chiar cu mai multe inainte, spun cronicarii Restocracy.

Prezentarea completa a restaurantului, precum si alte recomandari, le gasiti pe site-ul Restocracy.

 

Adresa: str. Drumul Bisericii, nr. 11, Pipera, Bucharest, Romania
Telefon: 0722 227 465
E-mail: http://amvrosia-restaurant-grecesc.ro/

NICI UN COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

loading